De Klussenier Nico Schalkwijk
De Klussenier Nico Schalkwijk

Havendijk 2
4561 RW Hulst

Dien uw offerte-aanvraag in   

0114 37 15 75
06 1679 6910
nicoschalkwijk@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 60845619

Even voorstellen

Ik ben Nico Schalkwijk, getrouwd met Jolanda en samen hebben wij een dochter Melissa. Wij wonen al jaren met veel plezier in Hulst. Ik heb mijn eigen klusbedrijf gestart in Hulst en ben voor heel Zeeuws Vlaanderen beschikbaar voor alle klussen in en rond het huis.

Timmeren doe ik mijn hele leven al. Jolanda en ik hebben in de horeca gezeten. Eigenlijk deed ik zelf alle renovatie- en onderhoudswerkzaamheden aan de horecapanden. Sinds een aantal jaren ben ik weer beroepsmatig in de bouw bezig. Nadat mijn laatste werkgever zijn bedrijf heeft stopgezet heb ik besloten om mijn eigen klusbedrijf te starten via De Klussenier.

Door meer dan 30 jaar ervaring in de bouwwereld, zowel in de ver- als nieuwbouw, kan ik iedere opdracht aanpakken. Van complete verbouwingen tot de renovatie van badkamers, keukens en zolders. Timmerwerk is echt mijn specialiteit, op dat gebied is alles mogelijk zoals tuinhuizen op maat, pergola’s en veranda’s. Naast de professionele uitvoering van de werkzaamheden kunt u ook bij mij terecht voor de levering van  materiaal. Ik kan als Klussenier terecht bij bekende leveranciers zoals Plieger maar ik ben ook in de gelegenheid om tuinhout en met name het vertrouwde WaxedWood te leveren en te plaatsen.

Mijn motto is:              Afspraak is afspraak
                                  Ik ben pas tevreden als u dat ook bent.

Heeft u een verbouwing gepland staan en wilt u geïnformeerd worden over de mogelijkheden? U kunt gerust contact met mij opnemen. Bij mij betaalt u geen voorrijkosten en op alle klussen ontvangt u 12 maanden garantie. Ik verzorg graag een vrijblijvende offerte of kom bij u langs om u persoonlijk te woord te staan en de mogelijkheden te bespreken.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...